cegnev

 

fooldalra termekeink kivitelezoinkkapcsolat

 

Tisztelt Vásárló!

 

A megrendelését írásban és telefonos egyeztetetés útján tudjuk elfogadni, a vásárlási feltételek elolvasása után.
A megrendelés leadásával a vásárlási feltételeket elfogadottnak tekintjük.

 

Vásárlási / Szerződési feltételek

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak az alábbi szabályzat elfogadásával és tudomásulvételével rendelhet meg terméket weboldalunkról.

 

Vásárlási feltételek

A Merczel Szerelvény Szaküzlet weboldalán szereplő termékeket kétféle módon vásárolhatja meg:
1. Kiskereskedelmi forgalomban, a Merczel Szerelvény Szaküzlet üzlethelyiségében (lásd: Kapcsolatok menüpont alatt)
2. A www.merczelszerelveny.hu internetes portálon keresztül az alábbi vásárlási feltételek elfogadásával. Jelen feltételek tartalmazzák a Merczel Szerelvény Szaküzlet, továbbiakban Eladó weboldalán, azaz a www,merczelszerelveny.hu portálon az eladó által forgalmazott termékeket megrendelők, illetve az alábbiak szerint megvásárolni kívánók Eladóval szemben érvényesíthető jogait, illetve az Eladó korlátozott kötelezettségeit és felelősségét. A Vevő a www.merczelszerelvény.hu portálon, a képernyőn megjelenő termék(ek) írásban történő megrendelésének elküldésével egyidejüleg elfogadja, és magára kötelezőnek ismeri el jelen weboldalon keresztüli Vásárlási Feltételeket. Az Eladó fenntartja a jogot magának arra, hogy jelen feltételeket bármikor, a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül módosítsa.

 

A szerződés létrejötte

A Vevő tudomásul veszi, hogy a www.merczelszerelveny.hu portálon végrehajtott megrendelést követően az Eladó munkatársa általi visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vétel jön létre.
A megvásárolni kívánt termékek szállítási feltételeiről és összegéről kollégánk a megrendelés visszaigazoéásakor tájékoztatást nyújt.
Minden esetben az Eladó telefonon vagy az info@merczelszerelveny.hu e-mail címen visszaigazolást nyújt a Vevőnek.

 

Szállítási feltételek

A www.merczelszerelveny.hu portálon megtalálható termékek szállítási határideje minimum egy maximum 60 munkanap alatt végzi. A szállítás költsége a Vevőt terheli, melyet előzetesen az Eladó egyeztett a pontos cím imeretében a Vevővel. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vevőre akkor száll át, amikor a Vevő a portálon megrendelt terméket átvette. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék a Vevő általi átvételkor adja át a Vevő részére a részletes számla továbbá a Jótállási jegy kiséretében.

 

Árak, fizetési mód és fizetés

A www.merczelszerelveny.hu portálon a termékek az általános forgalmi adót tartalmazó, bruttó vételárai vannak feltüntetve. A Merczel Szerelvény Szajüzlet bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon találha abyagokat vagy a bennük feltüntetett termékekekt és árakat. A készleten kévő termék esetén a feltüntetett árak és szállítási idők tájékoztató jellegűek, minden esebent figgenek az aktuális beszerzési lehetőségektől is. A megrendelés visszaigazolásakor a vevő pontos tájékoztatást kap a várható beszerzési és szállítási határidőről.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Az eltérés esetén a gyártó által megadott paramérter érvényesek. A merczel Szerelvény Szaküzlet nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelésk törlésére. Az eladó telephelyén történő termékátadás esetén a vételárat szállítási költség nem terheli. A vevő kötelessége a vételár megfizetése. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a Vevő nem tudja megfizetni vagy az ár az eladónak fel nem róható okokból nem adható át, a vevő köteles az eladónak az áru rendelekzésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeit megfizetmi. Az eladó telephelyén történő személyes termék átvétel esetén a vevő a termék átvételével
egyidejüleg fizeti meg. Ha a vevő kiszállítást kér, és készpénzzel egyenlíti ki a vételárat, a vevő a termék kiszállítási költségét is tartalmazó árat a termék átvételekor fizeti meg az eladónak vagy az Eladó megbízottjának. Vevői elállás esetén a szállítás költsége a Vevőt terheli.

 

A jótállás

Az Eladó jótáll azért, hog a www.merczelszerelveny.hu portálon megrendelet termék anyag és gyártási hibáktól mentesek. A jótállás egyéb feltétetleit a termékre vonatkozó Jótállás hegy tartalmazza.

 

A felelőség korlátozása

Cégünk mindent megtesu annak lrdeklben, hogy az árura vonatkozó információk a leheó legpontosabban, és legtelhesebbek legyenek, ennek ellenére bizonyos szövegek, vagy képek hibákat, pontatlanságokat, hiányosságokat tartalmathatnak, a harmadik féltől kapott helytelen adatok nyilvánosságra hozása miatt. Ezért a Merczel Szerelvény Szaküzlet cég nem tud garanciát vállalni az egyes termékekről nyilvánossaágra hozott információk teljsességéért és pontoságáért, továbbá nem vállal semmilyen felelősséger sem ezen információk felhasználása miatt.

 

Az elállás joga

Megrendelés során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltételei nélküli elállás jogával.
Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A termékeket a számlával vagy nyugtával együtt visszaküldheti.